در مورخ 4/10/93 اولین همایش آموزشی نقش خانواده موفق در جامعه در راستای سیاستهای جمعیتی و برنامه سلامت باروری با محوریت ارتباط موثر در بین زوجین وحضور سرکار خانم دکتر نیروشک

در مورخ 4/10/93 اولین همایش آموزشی نقش خانواده موفق در جامعه  در راستای سیاستهای جمعیتی و برنامه سلامت باروری با محوریت ارتباط موثر در بین زوجین  وحضور سرکار خانم دکتر نیروشک

در مورخ 4/10/93 اولین همایش آموزشی نقش خانواده موفق در جامعه  در راستای سیاستهای جمعیتی و برنامه سلامت باروری با محوریت ارتباط موثر در بین زوجین ،تیپ شناسی شخصیتی و ازدواج موفق،مهارت حل مسئله در ارتباط بین فردی با حضور خانم دکتر دلبر نیروشک ( دکترای روانشناسی بالینی – عضو انجمن بین الملی اینیاگرام و اولین مربی حرفه ای اینیاگرام در ایران –عضو گروه تحقیقی و اجرایی پژوهشی بین اللملی ایران- کانادا) درساعت 9الی 14 در تالار شهرداری واقع در شهرستان اسلام آباد غرب برگزار گردید.

همایش مذکور با همکاری اکثر نهاد ها ی شهرستان از جمله :  فرمانداری شهرستان- نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی – شهرداری شهرستان-  موسسه فرهنگی اندیشه نو- اداره ورزش و جوانان- شورای شهرو شبکه بهداشت و درمان شهرستان و ... اجرا شد.

جهت اجرای بهتر همایش از مسئول سلامت خانواده استان،کارشناس مسئول برنامه سلامت باروری  و کارشناس برنامه سلامت باروری و نیز کارشناسان مسئول سلامت باروری و کارشناسان برنامه سلامت باروری شهرستانهای کرمانشاه، قصر شیرین ،دالاهو،گیلان غرب و سرپل ذهاب دعوت بعمل آمد .و گروه هدف خاص همایش جوانان شهرستان بودند که حضور فعال داشتند.

در همایش اجرا شده پرشسنامه در بین حاضرین توزیع شد ،که قرار شد نتایج آن مورد تحلیل و آنالیز قرار بگیرد و در بهبود برنامه های آتی از آن استفاده شود .فعالیتهای تبلیغاتی شامل توزیع پمفلتهای آموزشی،تهیه پلاکارد و بنر و نیز پوسترهای مربوط به برنامه بود.

همایش بهداشت خانواده 1

همایش 2