اعتبار بخشی بیمارستان امام خمینی(ره) اسلام آباد غرب درتاریخ های 19و1394/03/20با حضور تیمهای مختلف از معاونت درمان دانشگاه

با حضور تیمهای مختلف از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از واحد های مختلف بیمارستان امام خمینی(ره) بازدید نمودند. در این بازدید ابتدا اقای دکتر بیگرضایی ریاست شبکه ضمن خوش آمد گویی به هیئت ارزیاب مطالبی را عنوان نمودند.و سپس اقای ناصری مدیر بیمارستان  در خصوص فعالیتهای انجام گرفته  اهداف برنامه ها پیش رو توضیحاتی بیان نمودند.وسپس نماینده ارشد تیم ارزیاب اعتبار بخشی بیمارستان امام خمینی(ره) برنامه های تیم ارزیاب را بیان وتشریح کردند.

پس از 2 روز تیم ارزیاب در جلسه اختتامیه گزارشی از ارزیابی ارائه و نقاط قوت و ضعف بیمارستان را بیان نمودند.

تصاویر منتخب:

اعتبار بخشی بیمارستان 7