مراسم گرامیداشت هفته بسیج با حضور ریاست محترم شبکه وپرسنل محترم خانواده معظم شهداء و جانبازان وآزادگان سرافراز و سایر پرسنل مورخه 95/09/07

به منظور گرامی داشت هفته بسیج مراسمی در مورخه 95/09/07در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب برگزار گردید. در این مراسم پس از قرائت قرآن مجید توسط قاری محترم و سرود ملی کشور عزیزمان ایران ؛ آقای دکتر محمد رضانادری ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان در خصوص فلسفه شکل گیری بسیج به فرمان امام خمینی(ره) و وظیفه خطیر بسیج صحبت کردند در ادامه حاج آقا تنافور نماینده دفتر امام جمعه محترم شهرستان در خصوص این هفته و جنان فشانی های بسیجیان در طول هشت سال دفاع مقدس مطالبی عنوان نمودند.در پایان از طرف بسیج جامعه پزشکی شهرستان به نمایندگی به تعدادی از پرسنل خانواده معظم شهداء و ایثارگران و ... به رسم یادبود  لوح تقدیر اهداء گردید.

مراسم گرامیداشت هفته بسیج  8
مراسم گرامیداشت هفته بسیج  7