جلسه ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر کریم و هیات همراه در فرمانداری شهرستان با حضور ریاست محترم شبکه وفرماندار محترم مورخه 04/10/1395

درابتدای مراسم باتلاوت آیاتی چند از قرآن مجید توسط قاری محترم اقای مسعود حیدری جلسه آغاز سپس جناب آقای دکتر محمد رضا نادری ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن خیر مقدم خدمت ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کریم و هیات همراه به ارائه گزارشی از وضعیت فیزیکی اماکن بهداشتی و درمانی و فاز دوم بیمارستان  امام خمینی(ره)پرداخت .و درخواست پی گیری امورات پرسنل شبکه بهداشت ودرمان و خصوصا" بیمارستان امام خمینی(ره) را مطرح نمودند .همچنین گزارشی از تعمییرات اماکن قبل و بعد از تعمییر را عنوان کردند.و درپایان از ریاست دانشگاه بابت توجه ویژه به شهرستان اسلام آباد غرب تقدیر و تشکر نمودند و تقاضای کمک از فرماندار ی محترم و بخشداری حمیل جهت اجرای  طرحهای در دست ساخت را داشتند.

سپس جناب آقای دکتر شکیبا معاون محترم امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تشکر از ریاست و پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اشاره به تشکیل پرونده سلامت عنوان داشتند بزودی مردم از مزایای پرونده سلامت الکترونیکی و سامانه سیب بهرمند خواهند شد.

در ادامه سرکارخانم دکتر محمدی معاونت محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفتند اسلام آباد غرب جهت پوشش شهرستا نهای غرب استان مورد توجه خاص است و امید است بیمارستان جدید به تیپ یک نائل آید. بهسازی اتاقهای عمل فرسوده در فرصت کوتاهی ترمیم گردد.و مرکز غربالگری سرطان در آینده نزدیک در شهرستان افتتاح گردد.

فرماندار محترم ضمن خیر مقدم به مهمانان  فرمودند دولت تدبیر و امید با توجه به تحریم و کاهش قیمت نفت و...مشکلات عدیده با اقدامات وزیر پرکار ولایق جناب آقای دکتر هاشمی توانسته در سلامت جامعه قدمهای بزرگی بردارد. ودر پایان از ریاست محترم دانشگاه وشبکه بهداشت و درمان و پرسنل تقدیر نمودند.

سپس جناب آقای دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن سلام و خسته نباشید عنوان فرمودند :یکی از طرحهای دولت که هم تدبیر بود و هم امید طرح تحول سلامت عموم مردم بود. الان تمام مردم تحت پوشش بیمه همگانی هستند. و دستگاه MRIپیشرفته بزودی به شهرستان داده خواهد شد.وطرح پوشش بردن مردم برای خدمات دندانپزشکی در دست بررسی می باشد. و از نماینده گان انتظار داریم جهت جذب نیروی انسانی متخصص و کار آمد در مجلس شورای اسلامی پیگیری های لازم را بعمل آورند. در ادامه ضمن بازدید از فاز 2بیمارستان امام خمینی(ره) وبررسی پیشرفت اجرای آن چندین طرح بهداشتی را افتتاح کردند.

جلسه ریاست محترم دانشگاه در فرمانداری شهرستان 4
جلسه ریاست محترم دانشگاه در فرمانداری شهرستان 3