بازدید معاونت درمان دانشگاه از بخش LDR مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ظهر امروز ضمن بازدید از مرکز LDR مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بااظهار رضایت از پایین امدن آمار سزارین دراین مرکز نسبت به سال گذشته گفت: امیدواریم با فعال شدن LDR وزایمان بی درد شاهد کاهش بیشتر آمار سزارین باشیم .

دکتر روشنی گفت:افزایش آگاهی مادران در زمینه روش های زایمان بدون دردوطبیعی باعث می شود استقبال از زایمان طبیعی بیشتر شود.
وی خواستار همکاری بیشتر متخصصین بیهوشی دراین زمینه شد.
مدیر عامل مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) با اعلام خبر راه اندازی قریب الوقوع بخش LDR این بیمارستان گفت :
این بخش باظرفیت ۷ تخت در۷ اتاق جداگانه با اعتبار۶۰۰ میلیون تومان ،به متراژ ٦٠٠ مترمربع درسطح پنجم بیمارستان واقع است.
دکتر سروش درگفتگو با روابط عمومی این مرکز گفت:
با توجه به سیاستهای طرح تحول نظام سلامت درجهت ارتقای سلامت مادران، افزایش جمعیت وافزایش زایمان طبیعی طرح احداث بخشهایLDR دربیمارستانهای دولتی اجرایی شد .وی درتعریف LDR گفت : این بخش به مکان هایی در زایشگاه ها گفته می شود که هر مادر در فضایی با امکانات رفاهی و بهداشتی جداگانه از تخت های بستری با حفظ حریم خصوصی هنگام زایمان طبیعی استفاده میکند

دکتر سروش ادامه داد:دراین بخشها شرایط زایمان فیزیولوژیک وزایمان بدون درد برای مادر فراهم میشودو به زایمان طبیعی مادران کمک می کند.

گفتنی است زایمان بي دردبا استفاده از روش هایی برای کاهش درد زایمان شامل ماساژ درمانی، رایحه درمانی، استفاده از روش های دارویی و غیردارویی دربخش LDR انجام میشود.

zayman2

----------