اسامی پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان بدون آزمون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقطع کارشناسی ارشد اعلام شد

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی از اعلام اسامی پذیرفته شدگان استعداد درخشان بدون آزمون کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 1397 خبر داد.

دکتر بابک ایزدی با اشاره به اسامی فوق گفت: طیبه احمدی در رشته فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی تبریز ، رضوان رستم پور در رشته بیوشیمی بالینی کرمانشاه ، عاطفه عیوضی در رشته ایمنی شناسی کرمانشاه و رویای مرادی پور در رشته بهداشت حرفه ای کرمانشاه پذیرفته شدند.

وی همچنین افزود: میلاد جلیلیان در رشته پرستاری داخلی جراحی کرمانشاه ، سحر امیدی در رشته مشاوره مامایی کرمانشاه و شهره حشمتی نیز در رشته مهندسی بهداشت محیط کرمانشاه به عنوان استعدادهای درخشان بدون آزمون در سال جاری پذیرفته شده اند.

دکتر ایزدی عنوان کرد: سوالات متداول در زمینه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد، چگونگی فرآیند پذیرش آزمون - با آزمون ، اولویت بندی امتیازات در سایت اختصاصی استعدادهای درخشان جهت اطلاع به آدرس et.kums.as.ir می باشد.