برگزاری جشن شادی به مناسبت هفته وحدت ویژه شبه خانواده (کودکان بی سرپرست )

به گزارش روابط عمومی  معاونت اجتماعی همزمان با اولین روز از هفته پر برکت وحدت و به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) مراسم جشن شادی با حضور بیش از 80 کودک بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی استان با هدف ایجاد روحیه شادی و نشاط دراین کودکان توسط سمن افق سلامت کرمانشاه و با همکاری اداره سازمانهای مردم نهاد حوزه مشارکتهای مردمی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاریخ بیست و هفتم آبانماه در فرهنگسرای گل نرگس شهرداری برگزار گردید.

در این مراسم تعدادی از  اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه ، مشاور فرهنگی ورزشی شهرداری ، نماینده معاونت اجتماعی ناجا ، نمایندگان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ، مدیر فرهنگسرای گل نرگس و جمعی از مدیران ، مربیان و مددکاران حضور داشتند .

حسین حمزه ای مدیر کل انجمن افق سلامت کرمانشاه ضمن اشاره به عملکرد انجمن از همکاری فرهنگسرای گل نرگس ، اداره اوقاف ناحیه یک کرمانشاه وسایر ارگانهای مرتبط تقدیر وتشکر نمود.

سالار احمدزاده رییس کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر کرمانشاه نیز ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این مراسم با ابراز افتخار از حضور در جمع این کودکان از مددکاران و سرپرستان آنها تجلیل به عمل آوردند.

نمایش طنز ، اجرای موسیقی ، اهدای بسته های فرهنگی آموزشی و جوایز نقدی از برنامه های این جشن بود.