برگزاری کلاس های آموزشی با موضوع کنترل بیماریهای واگیر، ایدز و پیشگیری از آسیب های اجتماعی جهت مدیران آموزش و پرورش

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی  در راستای  توانمندسازی مدیران، معلمان و دانش آموزان جلسه آموزشی با موضوع راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماریهای واگیر ، با تأکید بر بیماری ایدز در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی توسط کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و اداره مولفه های اجتماعی موثر برسلامت  با همکاری اداره کل آموزش و پرورش  استان کرمانشاه با حضور مدیران ناحیه 2 و 3 آموزش و پرورش در جهت ارتقای سواد سلامت آبان ماه سالجاری برگزار گردید .

در این جلسه آموزشی، دکتر حسین بیگلری رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی با بیان اینکه  بیشتر جوانان و نوجوانان  آگاهی کافی و صحیح در رابطه با راههای پیشگیری از انتقال بیماری ایدز را ندارند عنوان نمود شناخت راههای پیشگیری برای دانش آموزان، نوجوانان و جوانان ضروریست .

وی در ادامه درباره راههای  پیشگیری وکنترل انتفال این بیماری، نقش مهم رعایت رفتار سالم و بهداشتی و آشنایی با مهارت های زندگی مطالبی ارائه دادند.

این نشست با پرسش و پاسخ حضار خاتمه یافت .