شرکت پارس ایزوتوپ از توانمندی‌های فناورانه دانشگاه بازدید بعمل آورد.

شرکت پارس ایزوتوپ به عنوان تنها تولید کننده رادیوداروها و رادیوایزوتوپ¬های صنعتی در ایران،نقش مهمی در تامین نیاز مراکز تخصصی پزشکی هسته‌ای کشور ایران و بسیاری از کشورهای منطقه دارند.

بازدید اساتید و محققان این شرکت معظم در راستای ایجاد ارتباط هر چه نزدیک تر دانشگاه با اینچنین مجموعه‌های اقتصادی است. این بازدید طی یک برنامه فشرده از بازدیدها و جلسات صورت گرفت. در اولین برنامه، جلسه آشنایی همکاران پارس ایزوتوپ با مجموعه مدیریت فناوری سلامت دانشگاه برگزار گردید. سپس فناوری های توسعه یافته توسط شرکت زیست فرآفن آبشار مورد بازدید قرار گرفت. سپس مجموعه رازی فراطب در مجاورت شرکت صنعتی بیستون جهت بررسی امکان همکاری در زمینه فراورده‌های بیوتکنولوژی مورد بازدید قرار گرفت. در پی بازدید جلسه‌ای با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید و چگونگی همکاری تحقیقاتی و فناوری مورد بحث قرار گرفت. سپس بازدید از مجموعه تولید مواد اولیه دارویی شرکت دانش بنیان نیکان اکسیر باختر صورت گرفت.
در این برنامه اتاق تمیز مرکز رشد فناوری سلامت و قابلیت‌های توسعه یافته توسط شرکت نیکان اکسیر باختر مورد توجه قرار گرفت. در نهایت جلسه‌ای با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه منعقد گردید و همکاران پارس ایزوتوپ به سوالات اساتید و دانشجویان پاسخ دادند.

در انتهای سفر، نمایندگان شرکت پارس ایزوتوپ به سطح بالای فناوری‌های توسعه یافته توسط شرکت‌های عضو مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه اذعان داشتند و طی یک دعوت متقابل جهت بازدید از مجموعه شرکت پارس ایزوتوپ، به امکان همکاری در زمینه تولید داروهای تزریقی، توسعه فناوری‌های پزشکی هسته‌ای و بیوتکنولوژی اشاره کردند.

جلسه مشترک پارس ایزوتوپ و مجموعه مدیریت فناوری دانشگاه

رسانه جدید