برگزاری کارگاه انتقال تکنولوژی دانشگاه

اولین کارگاه آموزشی انتقال تکنولوژی روز سه شنبه مورخ 20/09/97 با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه در سالن جلسات دفتر توسعه آموزش با هدف آموزش ماهیت انتقال تکنولوژی دانشگاه‌ها، ایجاد زمینه مناسب جهت برانگیختن خلاقیتهای علمی- پژوهشی و افزایش مشارکت اعضای هیات علمی درفعالیت های علمی- پژوهشی برگزار گردید.

132

ابتدا جناب آقای دکتر کامبیز ورمیرا ریاست محترم مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه ضمن خرسندی و تشکر از اجابت دعوت ایشان توسط جناب آقای دکتر کیومرث اشتریان"دبیر کمیسیون اجتماعی دولت و عضو گروه سیاستگزاری عمومی" و مدرس کارگاه مقدمه ای در خصوص تاریخچه کارگاه "انتقال تکنولوژی" ارائه نمودند.

232321

سپس آقای دکتر کیومرث اشتریان به بحث و تبادل نظر در خصوص انتقال تکنولوژی در شرایط فعلی که همه اقشار جامعه با مشکلات عدیده ای مواجه هستند پرداختند. ایشان سپس از حضار خواستند اهم مشکلات و مسائلی را که در ارتباط با بحث تکنولوژی دارند مطرح نمایند تا در مورد آنها بحث شود.

12312

در ادامه اعضای هیأت علمی به طرح بحث و تبادل نظر پرداختند که در نهایت به دلیل کمبود وقت منتج به نتیجه گیری نهایی نشد و مقرر شد جلسات مستمر دیگری در این خصوص برگزار نمایند.