طرح "بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی خانوارها" در استان آغاز شد

معاون بهداشتی دانشگاه از آغاز طرح بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی خانوارها از هفته اول دی ماه در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ابراهیم شکیبا عنوان کرد: با توجه به برنامه ریزی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، بررسی ملی الگوی مصرف غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارهای کشور از هفته اول دی ماه توسط تیم های منتخب تعیین شده معاونت بهداشتی در سطح مناطق شهری و روستایی استان کرمانشاه در حال اجراست.

وی افزود: این مطالعه در دو فصل انجام خواهد گرفت و مرحله اول این طرح از ابتدای دیماه شروع شده است.

دکتر شکیبا بیان کرد: طی این بررسی، پرسشگران که کارشناسان تغذیه و بهداشت هستند با ارائه کارت شناسایی و ابلاغ، به منازل خانوارهای تعیین شده مراجعه نموده و نسبت به تکمیل پرسشنامه خانوار، توزین مواد غذایی مصرفی و اندازه گیری شاخص های تن سنجی اقدام می کنند.