برگزاری سمینار آموزشی در زمینه طرح زندگی پایدار با هدف تحکیم بنیان خانواده ، کنترل و کاهش طلاق و حقوق متقابل زوجین

khc
درتاریخ 22 آبان ماه 98 سمینار آموزشی در زمینه طرح زندگی پایدار با هدف تحکیم بنیان خانواده ، کنترل و کاهش طلاق و حقوق متقابل زوجین با حضور مسئولین محترم مراکز ، کارشناسان روان ، مراقبین سلامت ، دبیران کانون سلامت محلات و نمایندگان موسسات مردم نهادطلیعه تدبیر غرب و کیان خانواده، با همکاری کارشناسان گروه سلامت باروری معاونت محترم امور بهداشتی استان کرمانشاه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید .

درابتدای جلسه سرکارخانم اقبالی مسئول سلامت خانواده شهرستان ضمن خیرمقدم به مدعوین و تبریک ایام مبارک ربیع الاول ابتدا در خصوص طرح کشوری پرسشگری بررسی شیوع ناباروری در جمهوری اسلامی ایران که قرار است ازتاریخ  98.8.25 در سطح شهرستان کرمانشاه بمدت یکماه برگزار گردد مطالبی را ایراد نمودند . در ادامه در خصوص اهمیت مراقبت افراد در معرض خطر شناسایی شده در بسیج ملی فشارخون و انتظارات شهرستان از مسئولین در راستای نحوه ی رصد برنامه مذکور صحبت نمودند. سپس اقبالی به اهمیت مرگ میر مادران باردار و تقویت برنامه مشاوره باروری سالم اشاره نموده و در پایان در خصوص تحکیم بنیان خانواده و نقش شبکه های مجازی صحبت نمودند.در ادامه جلسه سرکار محجوب کارشناس سلامت باروری معاونت بهداشتی گزارشی ازمقایسه  وقایع حیاتی ( طلاق / ازدواج/ مرگ و تولد) استان در طی 6 ماهه اول  سال 98-97 ارائه نمودند  وسپس در خصوص مهم ترین رویکردهای سلامت خانواده پیرو سیاست های جمعیتی و لزوم مداخلات هوشمندانه برنامه محور  در زمینه پیش از ازدواج ، هنگام ازدواج و پس از ازدواج وعلل طلاق مطالبی را مطرح نمودند در پایان جلسه جناب آقای دکتر فرشاداحمدی  متخصص پودیا تری و عضو موسسه مرهم در زمینه ناهنجاری های اسکلتی و مشکلات پای دیابتی مطالب مبسوطی را بیان  نمودند.
سمینار خانواده  5
سمینار خانواده  4