فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی در مرکز تحقیقات بیماری های رفتاری

مرکز تحقیقات بیماری های رفتاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای افزایش توان مرکز و انجام تحقیقات آزمایشگاهی خود در نظر دارد یک نفر هیات علمی پژوهشی براساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی دانشگاه و فرم امتیاز دهی و نیز دارا بودن شرایط زیر جذب نماید.

1- کسب امتیاز پژوهشی لازم در مصاحبه اعضای شورای پژوهشی مرکز (بر اساس آیتم های پژوهشی فرم جذب اعضای هیات علمی)

2- دارای مدرک دکتری (PhD) در رشته شیمی کلیه گرایش ها (ترجیحا گرایش فرآیند).

3- مسلط به کار با دستگاه های آزمایشگاهی HPLC، GC و ICP.

4- مسلط به حوزه شبکه های عصبی مصنوعی و داده کاوی داده های سلامت.

5- دارای حداقل 10 مقاله چاپ شده در نمایه های ISI/Scopus/Pubmed که از این تعداد، حداقل در 4 مقاله نویسنده اول یا مسئول باشد.

6- دارای حداقل دو مقاله Q1 باشد.

7- دارای حداقل یک پتنت بین المللی یا ملی ثبت شده باشد.

8- دارای h-index معادل 5 یا بالاتر.

جذب فرد مورد تایید مرکز تحقیقات بیماری های رفتاری منوط به موافقت معاونت تحقیقات و فناوری و هیات اجرایی جذب دانشگاه خواهد بود.

واجدین شرایط می توانند مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 20 آذرماه 1398 به آدرس ایمیل   research_it@kums.ac.ir ارسال نمایند.