موضوع : جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی واصول تغذیه صحیح
گروه هدف : مسئولان رستوران ها ، خانه باغها ومراکز تهیه غذای آماده
مناسبت : هفته بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه ( 14تا 21 دی ماه 92 )
عنوان : مصرف غذاهای کم نمک وکم روغن
پیام اصلی : 10 % نمک و روغن غذا را کاهش دهید0
درتاریخ 17/10/92 جلسه فـــــــوق الذکر درمحل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزارشد ، دراین جلسه آقای بهرام محمدی - کارشناس بهداشت مواد محیط - درمورد بهداشت فـــــــردی وبهداشت مواد غـــــــــذایی ( خصوصا" شستشو وضدعفونی کردن صحیح سبزیجات ) مطالبی راعنــوان نمودند ونیز خانم بدریه سحرگاهی - کارشناس ارشـــــد علوم تغذیه – درمورد اصول تغذیه صحیح با تاکید برکاهش مصرف نمک وروغن جلسه را ادامه داد0
درجلسه ازکلیپ های آموزشی تهیه شده توسط وزارت بهداشت استفاده شد که مورد استقبال شرکت کننده قرارگرفت 0
لازم به ذکر است که CD کلیپ های آموزشی وزارت بهداشت دراختیار همه شرکت کننده ها قرار گرفت 0 جلسه با پیام نهایی " 10 % نمک و روغن غذا را کاهش دهید" پایان یافت 0