جلسه نماینده محترم شهرستان و مشاور محترم رئیس دانشگاه و معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و مسئولین در شبکه بهداشت و درمان شهرستان مورخه95/02/15

در تاریخ 15/02/1395راس ساعت 7.30صبح جلسه ای با حضور نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر فلاحت پیشه و آقای دکتر کریمی مشاور محترم رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و آقای مهندس اردلان معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و کارشناسان محترم حوزه تجهیزات و گروه فنی و...و مسئولین محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار گردید .که در این جلسه ابتدا آقای دکتر بیگرضایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن تشکر از حاضرین و تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی و نماینده محترم برای رفع مشکلات شبکه ؛اهم معضلات و مشکلات شبکه بهداشت و درمان را بیان نمودند و در ادامه سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان دالاهو آقای دکتر عبدی نیز مشکلات شبکه دالاهو را بیان نمودند.در ادامه دکتر کریمی در خصوص عزم جدی دانشگاه برای رفع فوری مشکلات ، بیاناتی ایراد نمودند و در ادامه آقای دکتر فلاحت پیشه ضمن تشکر از تلاشهای صورت گرفته قول مساعد داد که از کلیه برنامه ها و پیشنهاداتی که نیاز به پیگیری از طریق ایشان در سطح کلان داشته باشد، تلاش نماید و پیشنهاد نمودند هر چه سریعتر نسبت به برقراری جلسات بعدی با حضور مسئولین ارشد دانشگاه و شهرستان اقدام گردد. تا نسبت به رفع بعضی از موانع از قبیل تملک زمین ، تسریع در فاز دوم بیمارستان  و تجهیزات و... اقدام شود.ضمنا"از طرف مدیر شبکه از تلاشهای نماینده محترم شهرستان در خصوص واگذاری زمین محله شرف آباد به شبکه بهداشت و درمان و همچنین سایر کمک های صورت گرفته تا کنون تشکر نمودند.

جلسه نماینده محترم و مشاور دکترکریم  4
جلسه نماینده محترم و مشاور دکترکریم  3