رتبه اول شبکه بهداشت و درمان شهرستان در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

رسانه جدید

شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب رتبه اول بیشترین مشارکت کارکنان در جشنواره قرآن و عترت را دربین تمام مراکز تابعه دانشگاه به خود اختصاص داد .آقای مهندس زینعلی مسئول فرهنگی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اظهار داشتند؛با تمهیدات آقای دکتر محمدرضا نادری مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکنون 627نفر از کارکنان در این جشنواره شرکت نمو ده اند و این روند ثبت نام ادامه دارد.

علاقمندان به شرکت در بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت ثبت نام در این دوره از جشنواره تا پایان شهریورماه جاری مهلت دارند تا جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی www.quran.behdasht.gov.ir مراجعه یا با کارشناس واحد قرآن و عترت دانشگاه خود یا رابطین قرآنی و فرهنگی دانشکده‌ها و مراکز درمانی و نمایندگان فرهنگی کلاس‌ها تماس بگیرند.