گرامیداشت نمادین روز پزشک زاد روز حکیم ابوعلی سینا در شهرستان اسلام آباد غرب

به مناسبت گرامیداشت روز پزشک و روز داروساز (زادروز زکریای رازی )جلسه ای در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب با رعایت دستورالعمل های بهداشتی تشکیل شد.

در این جلسه که با حضور تعدادی از پزشکان برگزار شد دکتر نادری ضمن تبریک این روز یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی خصوصاً شهدای مدافع سلامت را گرامی داشت و گفت: تلاش خستگی ناپذیر کادر بهداشت و درمان در مسائلی مانند وقوع زلزله و بحران و کرونا بر کسی پوشیده نیست و مردم و مسئولین قدردان این خدمات هستند.

در ادامه این مراسم دکتر نظری رئیس سازمان نظام پزشکی شهرستان ضمن تبریک این روز احتیاج مردم جامعه را به پزشکان برای سلامت خود مردم مهم خاند واز  زحمات آنان تقدیر و تشکر نمود.

در پایان این مراسم از زحمات پزشکان و پرسنل شبکه بهداشت به رسم یادبود با ارائه لوح تقدیر قدردانی شد..

گرامی داشت روز پزشک