فعالیتهای واحد بهداشت خانواده شهرستان اسلام آباد غرب در فصل پاییز 1389

به مناسبت فرارسیدن 28مهرماه روزملی سلامت زنان مراسم ورزش صبحگاهی باحضور جمعی ازهمکارن مرکزبهداشت ومراکز،زنان ورابطین درپارک ابتدای شهر برگزارشد.
hhh
برگزاری اردوی تفریحی درپارک مـــــلت باحضور کودکان مقطع پیش دبستانی وآمادگی مهدکودک شاپرک به مناسبت روزجهانی درشهرستان اسلام آبادغرب مورخه ی 14/7/1389
         fff

برگزاری جشن شادی به مناسبت روزجهانی کودک درمهدکودک شاپرک شهرستان اسلام آبادغرب14/7/1389

sss        sss

sssss

راه اندازی کارناوال توسط دانش آموزان مقطـــــــــع ابتدایی دبستان خلیج فارس بادردست داشتن پلاکارد وپوسترهای بامضمون حوادث وسوانح ،شعارروزجهــانی کودک وحوادث ترافیکی.وتوزیع شیریارانه ای بابرچسب ویژه روزجهانی کودک دربین دانش آموزان درمورخه 15/7/1389.

برگزاری پیاده روی سالمند وخانواده به مناسبت هفته سالمند درمورخه 16/7/1389 درسطح شهراسلام آبادغرب.

aks1         sss

برگزاری ورزش دسته جمعی سالمندان به مناسبت هفته سالمنددرتپه چغاگاوانه درشهرستان اسلام آبادغرب مورخه ی 8/7/1389
 ggg

پرپایی چادر  به مناسبت هفته سالمندوتکمیل پرسشنامه بررسی وضعیت سلامت سالمندان  مراجعه کننده به چادر درسطح شهر اسلام آبادغرب