کارگاه سوختگی و مسمومیتهای کودکان واحد بهداشت خانواده

برگزاری دودوره کارگاه دو روزه سوختگی و مسمومیتهای کودکان در تاریخ 15 و 16دی ماه (دوره اول)،18و19دی ماه دوره دوم.
کارگاه آموزشی سوختگی و مسمومیتهای کودکان جهت پزشکان، پرسنل رده میانی بهداشت خانواده وسایرواحدها،پرسنل ستادی سایرواحدهاوتعدادی ازپرستاران اورژانس وسایربخش های بیمارستان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید . در این کارگاه ضمن خیر مقدم و بیان اهداف کارگاه توسط دکتر نادری ، در خصوص اهمیت برنامه مراقبت مسمومیتها و سوختگی در اطفال ، نحوه برخورد با کودک دچار حادثه ، کودک دچار سوختگی ، کودک دچار سوختگی الکتریکی و صاعقه ، استنشاقی ، شیمیایی و قیر ، کودک دچار سرمازدگی ، کودک دچار مسمومیت با نفت ، دارو و ارگانو فسفره و همچنین کودک دچار گزیدگی مطالبی ارائه شد . مدرسین کارگاه سرکارخانم خاطریان وخانم گرشاسبی بودند . همچنین جناب آّقای دکترنادری معونت بهداشتی وسرپرست مرکز بهداشت  بعنوان استاد راهنما هدایت موضوعات مطرح شده را بر عهده داشتند .
            19 دی ۱۳۸۹ 13:37
۱۹ دی ۱۳۸۹ ۱۳:۵۶