اخبار

فعالیتهای واحد بهداشت حرفه ای در فصل پاییزسال 1389

فعالیتهای واحد بهداشت حرفه ای در فصل پاییزسال 1389
فعالیتهای آموزشی واحد بهداشت حرفه ای در سه ماهه سوم89
 
1-     برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی آتش نشانی وایمنی.
 
* به مناسبت روز جهانی ایمنی وآتش نشانی کلاس آموزشی به همین منظور توسط واحد بهداشت حرفه ای در تاریخ 8/7/89 جهت پرسنل واحد بهداشت محیط وحرفه ای در مرکز بهداشت برگزار گردید .در اين جلسه انواع حریق،عوامل ایجادکننده حریق، آشنایی با انواع کپسولهای اطفاءحریق وروشهای اطفاحریق آموزش داده شد.
 
 
2-     کارگران کارخانجات با راههای پیشگیری از بیماریهای قلب وعروق آشنا شدند.
 
*به مناسبت روز جهانی قلب توسط واحد بهداشت حرفه ای یک دوره کلاسهای آموزشی در کارخانجات بزرگ شهرستان برگزار گردید.در این کلاسها کارگران کارخانجات کاشی کاژه، قند، مرغ پرطلایی وپاک مایه با روشهای پیشگیری از بیماریهای قلب در محیط کار آشنا شدند. در پایان پمفلتهای آموزشی در این خصوص بین کارگران توزیع گردید.
 
 
3-     برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای ریوی ناشی از کار توسط واحد بهداشت حرفه ای.
 
 
      * در مورخ 23/8/89 کارگاه آموزشی در خصوص بیماریهای ریوی ناشی از کار جهت نیروهای بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع،پرسنل بهداشت حرفه ای ومحیط شاغل در مراکز بهداشتی ودرمانی وکارشناسان ستادی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت تشکیل گردید.در این کارگاه آموزشی ابتدا از شرکت کنندگان پیش آزمون به عمل آمد .در جریان کارگاه حاضرین با گردوغبارهای گیاهی ،حیوانی ،معدنی وشیمیایی وبیماریهای مرتبط با آنها آشناشدند. در پایان کارگاه با اخذ پس آزمون از شرکت کنندگان در صد ارتقاءاطلاعات آنان در این زمینه سنجیده شد.
 
 
4-     همایش (نحوه پایش از مراکز بهداشت کار) در مورخ 13/9/89توسط واحدبهداشت حرفه ای جهت شهرستانهای همجوار.
 
*در راستای اجرای دستور معاونت محترم بهداشتی استان مبنی بر برگزاری کارگاه آموزشی (پایش از مراکز بهداشت کار) در مورخ 13/9/89 این کارگاه توسط واحد بهداشت حرفه ای اسلام آباد غرب جهت کارشناسان مسئول بهداشت حرفه ای ونیروهای بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع شهرستانهای گیلان غرب،دالاهو،سرپلذهاب ،قصر شیرین واسلام آباد در محل مرکز بهداشت تشکیل گردید. در این کارگاه شرح وظایف مسئول بهداشت حرفه ای یک کارخانه ولیست تجهیزات ووسایل لازم در خانه بهداشت کارگری به طور مفصل بیان گردید.همچنین نحوه انجام صحیح معاینات پزشکی کارگران و چگونگی شناسایی،ارزیابی وکنترل عوامل زیان آور در کارخانه آموزش داده شد. در ادامه نحوه نظارت برتاسیسات وتسهیلات بهداشتی در کارخانه تشریح شد .در پایان، پس از اقامه نماز از میهمانان پذیرایی نهار انجام گردید.
۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید