(آغاز طرح سنجش سلامت نو آموزان بدو ورود به دبستان در پایگاه های سنجش و مراکز جامع خدمات سلامت)

طرح سنجش نو آموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی با هدف سنجش میزان سلامتی و ارزیابی هوش، بینایی، شنوایی، معاینات غربالگری و پزشکی و آمادگی تحصیلی و همچنین شناسایی و هدایت دانش آموزان خاص و با نیاز های ویژه اجرا میشود. ۲ پایگاه ثابت و ا  پایگاه سیار در سطح شهرستان اسلام آباد غرب دانش آموزان اول دبستان و همچنین پیش دبستانی ها را با همکاری اداره آموزش و پرورش استثنایی و مرکز بهداشت شهرستان از ۴ تیر ماه فعالیت خود را آغاز کرده اند. والدین گرامی پس از ثبت نام اولیه نو آموز خود در مدرسه نسبت به نوبت گیری زمان سنجش اقدام کنند تا به نزدیک ترین پایگاه سنجش ارجاع داده شوند و در تاریخ مقرر در پایگاه حضور یابند. طرح سنجش نو آموزان با نیاز ویژه ذهنی برای ارائه آموزش و مداخلات به هنگام است. در واقع این طرح به منظور سنجش سلامت نو آموزان بدو ورود به دبستان بر پایه برنامه ریزی ها در پایگاه های مناطق مختلف شهرستان اجرا میشود. در این طرح نو آموزان در پایگاه های سنجش سلامت مورد ارزیابی خواهند گرفت و سپس معاینات پزشکی توسط پزشکان مستقر در مراکز جامع خدمات سلامت انجام و پس از تایید نهایی جهت ثبت نام نهایی، نتایج خدمات ارائه شده به نو آموزان در سامانه الکترونیک ثبت و یک برگ خلاصه معاینات جهت درج در پرونده دانش آموز به مدرسه فرستاده میشود.

آدرس:

دبستان خلیج فارس یادگار امام روبروی بمبئی  تلفن: ۰۸۳۴۵۲۳۹۳۳۷