برگزاری سه دوره کارگاه دو روزه سوختگی و مسمومیتهای کودکان جهت بهورزان شاغل در خانه های بهداشت شهرستان اسلام آباد غرب

برگزاری سه دوره کارگاه دو روزه سوختگی و مسمومیتهای کودکان جهت بهورزان  شاغل در خانه های بهداشت شهرستان اسلام آباد غرب
کارگاه آموزشی سوختگی و مسمومیتهای کودکان جهت بهورزان ،گروهی ازپرسنل رده میانی سایرواحدها در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید . در این کارگاه ضمن خیر مقدم و بیان اهداف کارگاه ،توسط خانم خاطریان وخانم گرشاسبی ، در خصوص اهمیت برنامه مراقبت مسمومیتها و سوختگی در اطفال ، نحوه برخورد با کودک دچار حادثه ، کودک دچار سوختگی ، کودک دچار سوختگی الکتریکی و صاعقه ، استنشاقی ، شیمیایی و قیر ، کودک دچار سرمازدگی ، کودک دچار مسمومیت با نفت ، دارو و ارگانو فسفره و همچنین کودک دچار گزیدگی مطالبی ارائه شد . مدرسین کارگاه سرکارخانم خاطریان وخانم گرشاسبی بودند . همچنین جناب آّقای دکترمعماری ،جناب آقای دکتر کاظمی وخانم دکتر میرزایی  وخانم دکتر دکترقنبری بعنوان استاد راهنما هدایت موضوعات مطرح شده را بر عهده داشتند .
            7 بهمن  ۱۳۸۹ 12:37

hh