بازدید و سفر وزارتخانه آقای دکتر کمال حیدری معاون بهداشت وزرات بهداشت ،آقای دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت ودرمان در مجلس شورای اسلامی و... 1401/6/13

بازدید  و سفر وزارتخانه آقای دکتر کمال حیدری معاون بهداشت وزرات بهداشت ،آقای دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت ودرمان در مجلس شورای اسلامی و... 1401/6/13

بازدید  و سفر وزارتخانه آقای دکتر کمال حیدری معاون بهداشت وزرات بهداشت ،آقای دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت ودرمان در مجلس شورای اسلامی ،

آقای دکتر مجتبی بخشی پور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، دکتر محسن فتحی نماینده مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی وآقای دکتر قباد محمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور فرماندار آقای حمید رضا کرمی،آقای دکتر خدایی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان ، دکتر رشیدیان ریاست بیمارستان ،دکتر نظری رئیس نظام پزشکی ، پزشکان ، ریاست مرکز بهداشت، پرسنل شبکه بهداشت ودرمان ، فوریتهای پزشکی  بهورزان ، مراقبین سلامت و مدافعین سلامت و پرسنل زحمتکش نیروی انتظامی ،

در سالن آمفی تاتر بیمارستان حضرت امام خمینی (ره)شهرستان اسلام آباد غرب

با مجری گری آقای میلاد احمدیان ،

ابتدا آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری برجسته  آقای  مسعود حیدری تلاوت گردید.

سپس فرماندار محترم ضمن خیر مقدم و تشکر از تشریف فرمایی عزیزان و معرفی شهرستان پرداختند.

در ادامه آقای دکتر قباد محمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه ضمن تشکر از مسئولین وزارتخانه و خیر مقدم و تبریک روز پزشک، داروساز ،کارمند و بهورز و اشاره به خدمات شبانه روزی تلاشگران عرضه سلامت بخصوص در دوران کرونا و انجام واکسیناسیون این بیماری در چهار نوبت را بیان نمودند.

در ادامه دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی  خدا را سپاسگزاریم که فرصتی شد تا در استان کرمانشاه به ویژه شهرستان اسلام آبادغرب شهرستان شهدای مرصاد حضور یابیم و از نزدیک مشکلات و مسایل این خطه از سرزمین پهناور ایران اسلامی را ببینیم.تمام تلاش ما در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی حل مشکلات کل کشور و استان‌های مختلف است و امیدواریم خداوند در این مسیر راهگشای ما باشد.همه ما می دانیم آنچه که شایسته جامعه پزشکی است هنوز انجام نشده و تصمیماتی هم که در این راستا بعضا اتخاذ می شود مناسب نیست، در تلاشیم که مسایل و مشکلات پزشکان را حل نماییم.کمیسیون بهداشت و درمان مطالبات کادر درمان را  باتمام توان پیگیری می‌کند.عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در این جلسه گفت: پیگیری مطالبات کادر درمان وظیفه اصلی کمیسیون بهداشت و درمان است و ما با تمام توان مطالبات بحق کادر درمان را که در ایام کرونا شاهد رشادت‌های بی بدیل آنها بودیم پیگیری خواهیم کرد.

آقای دکتر کمال حیدری معاون امور بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره و یاد و خاطره  هشت سال دفاع مقدس و عملیات غرور آفرین مرصاد و زحمت عزیزان پزشک و بهورز و مدافعان نظام سلامت و سپس آقای دکتر شهریاری در خصوص مطالبات و حق الزحمه پرسنل زحمتکش حوزه  بهداشت و آرزوی موفقیت برای این عزیزان ودر پایان دکتر فتحی گرامیداشت روز پزشک و داروساز و بهورز و اشاره به تلاش و زحمات  شبانه روزی این اقشار زحمتکش و بی ادعا در هر بحرانی و توسط این خدمتگزاران صدیق نظام جمهوری اسلامی لوح تقدیر تقدیم پزشکان ، داروسازان و بهورزان اهداء گردید.

سپس دکتر محسن فتحی افزود: از جمله این مطالبات اصلاح تعرفه ها، فوق العاده خاص و تبدیل وضعیت نیروها است که انشاالله با موافقت سازمان برنامه و بودجه هرچه سریعتر پی گیری آنها به نتیجه برسد.وی همچنین از زحمات و تلاشهای دکتر بخشی پور نماینده محترم اسلام آباد غرب و دالاهو سپاسگزاری کرد و گفت:  و امیدواریم که نتایج خوبی ازاین سفر حاصل شود.

مورخه ۱۳ شهریور ۱۴۰۱

✒روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان اسلام آباد غرب