روز جهانی کودک گرامیباد.روز شمار روز جهانی کودک با شعار (( حال خوش کودکی ،رنگ خوش زندگی ))

کودکان ، سرمایه های آینده جامعه هستند و برای رشد و بالندگی خود ، حقوقی دارند که باید خانواده و جامعه  این حقوق را به خوبی بشناسند. روز جهانی کودک فرصتی برای یادآوری جایگاه حقوق کودکان و ورود آنها به جهان است. روز جهانی کودک اولین بار توسط ایالات متحده در سال 1954 معرفی و پایه گذاری شد. بر اساس مصوبه ی جهانی سازمان ملل ، کشورهای مختلف یک روز را به نام کودک انتخاب کرده و همه ساله آن روز را با هدف توجه دادن جامعه به مسایل کودک جشن می گیرند. در ایران نیز (9اکتبر ) مصادف با 16 مهر ماه به عنوان روز کودک به رسمیت شناخته شده وهمه ساله مراسم مختلف توسط سازمانها وادارات مرتبط به مناسبت بزرگداشت این روز اجرا می شود . هفته ملی کودک در سال  1401با شعار (( حال خوش کودکی ،رنگ خوش زندگی )) از شنبه 16 مهر شروع وتاجمعه 22ادامه دارد . اسامی روزها وروزشمار هفته به شرح زیرمی باشد :

16مهر: کودک ،صلح ، بازی ونشاط

17مهر: کودک،حقوق اجتماعی،آموزش ،امنیت وسلامت