صدا در آمدن زنگ سلامت به صورت نمادین در مدرسه نمونه دولتی فرازنگاه شهرستان اسلام اباد غرب

در این مراسم که در اولین روز هفته سلامت در تاریخ18/1/1390 ابتدا مراسم سرود مقدس نظام جمهخوری اسلامی ایران به صدا در آمد و آیاتی چنذد از قران کریم تلاوت گردید و سپس مدیر آموزشگاه ضمن خیر مقدم به مهمانان مطالبی عنوان نمودند. سپس جناب آقای دکتر محمد رضا نادری معاونت امور بهداشتی و رییس مرکز بهداشت شهرستان در اهمیت شعار امسال سازمان جهانی بهداشت (مقاومت در برابر داروهای ضد میکروبی یک تهدید جهانی)مطالبی را بیان نمودند. در ادامه حجت الاسلام احمدیان مطالبی در خصوص سلامت از دیدگاه اسلام عنوان کردند . در پایان سئوالی در خصوص اهمیت درمان مناسب گلو درد چرکی بیان شد و به 3 نفر به قید قرعه از بین د انش آموزانی که جواب درست دادند جوایز داده شد.