هفته ملی کودک 14الی20مهر1403گرامی باد

رسانه جدید

دوران کودکی شگفت آورترین فصل زندگی انسان است که مملو از معصومیت، کنجکاوی و رشد است. در این دوره که تا پایان نو جوانی امتداد مییابد، کودک در مورد خود و جهان میآموزد و تجربیاتی به دست میآورد که شخصیت او را میسازد و زمینه زندگی بزرگسالیاش را فراهم میسازد. دوران کودکی دورهای حساس است که شایستۀ توجه،درک و سرمایهگذاری است. درک دوران کودکی و مراقبت، پرورش و حمایت از کودک در این دوره از زندگی، حق کودکان و یک مسؤولیت اجتماعی است که نه تنها بر عهده والدین و مراقبان و مربیان کودک، بلکه بر عهده کل جامعه و حکومت است.

هفته ملی کودک فرصت مناسبی است برای مرور حقوق، وظایف و تکالیف و آنچه برای کودکان ایران باید رقم زد.

اهداف :

برجسته سازی و جلب توجه افکار عمومی نسبت به اهمیت دوران کودکی، ویژگ یها، نیازها، خواسته ها و حقوق کودکان و ارتقای کیفیت زندگی آنان .

همگرایی و هم افزایی فعالیتهای تمامی دستگا ههای دولت ی و نهادهای مردمی فعال در زمینه حمایت از کودکان د ر سراسرکشور .

فرهنگ سازی و ارتقای آگاهی و دانش جامعه و مسئولان، مدیران، کارشناسان و فعالان حوز هی کودک نسبت به حقوق ونیازهای کودکان به ویژه کودکان با نیازهای ویژه .

معرفی سازمان ها و نهادهای مردمی و ظرفیت های موجود در آنها به کودکان، خانواده ها و متولیان ا مر تربی ت

آگاهی بخشی به جامعه نسبت به قوانین و مقررات حوزه اطفال و نوجوانا ن

توجه به ویژگی ها و حقوق کودکان به عنوان بایسته های سیاستگذاری، قانونگذاری و مقرره گذاری

توجه به دسترسی برابر و عادلانه کودکان به امکانات و فرصت های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاس ی