تغذیه با شیر مادر یکی از ارکان حیاتی و
بنیادین برای رشد و سلامت کامل نوزادان است. شیر مادر منبعی کامل و متعادل از تمام
مواد غذایی مورد نیاز نوزادان است که بر تقویت سیستم ایمنی، بهبود ضریب هوشی و حفظ
سلامت جسمی نوزادان تاثیر چشمگیری دارد. تغذیه با شیر مادر آنقدر مهم است که با هدف
یادآوری و تشویق مادران به تغذیه نوزادان خود، با این نعمت الهی و ایجاد رابطه عاطفی
قویتر با جگرگوشهشان، یازدهم16-10 مرداد ماه (7-1 آگوست) هر سال، به عنوان هفته
 جهانی شیر مادر پاس داشته میشود.شعار امسال با عنوان"
تغذیه با شیر مادر؛ اولویت امروز سلامت فردا
" تعیین شده است. به همین منظور
دستورالعمل اجرایی برنامه به شرح زیر 
اعلام می گردد : 
 اهداف تعیین شده
امسال
1- افزایش درصد تغذیه انحصاری با شیر مادر ( در سال
2023 شاخص 48 درصد در دنیا گزارش شده و در سال 2025 به میزان 50 درصد هدف گذاری
شده است).
§        
ارتقا شاخص های تغذیه با
شیر مادر با مشارکت همه جانبه 
§        
ارتقا سلامت شیرخواران
درشرایط  بحران 
2- راه کارهای اجرایی
§        
اولویت تغذیه با شیر
مادر برای داشتن جامعه سالم 
§        
حمایت و ترویج تغذیه با
شیر مادر در زمان بحران و بلایای طبیعی
§        
حفظ، حمایت و ترویج
تغذیه با شیر مادر، در مسیر پیشرفت سلامت جامعه 
3-فعالیت
های الزامی در هفته جهانی شیر مادر 
 - برنامه
     ریزی برای اجرای فعالیت های این هفته مطابق با نامگذاری روزهای هفته 
 
 
 
  | 
   تاریخ 
   | 
  
   روز 
   | 
  
   روزشمار 
   | 
 
 
  | 
   10/5/1404 
   | 
  
   جمعه 
   | 
  
   نقش
  رسانه ها و فضای مجازی در ترویج تغذیه با شیر مادر 
   | 
 
 
  | 
   11/5/1404 
   | 
  
   شنبه 
   | 
  
   مشاوره شیردهی و شیر مادر 
   | 
 
 
  | 
   12/5/1404 
   | 
  
   1 شنبه 
   | 
  
   شیر مادر، مسئولیت
  مادران، مدیران و کارفرمایان؛   
   | 
 
 
  | 
   13/5/1404 
   | 
  
   2شنبه 
   | 
  
   شیر مادر، نسل سالم و
  جوانی جمعیت  
   | 
 
 
  | 
   14/5/1404 
   | 
  
   3شنبه 
   | 
  
   نقش حمایت از تغذیه با
  شیر مادر در ایجاد محیط زیست  سالم 
   | 
 
 
  | 
   15/5/1404 
   | 
  
   4 شنبه 
   | 
  
   سیاستگذاران و ترویج
  تغذیه با شیر مادر  
   | 
 
 
  | 
   16/05/1404 
   | 
  
   5 شنبه  
   | 
  
   ترویج تغذیه با شیرمادر
  در بحران، تضمین سلامت کودک 
   |