بازدید معاونت محترم بهداشتی دانشگاه و مدیران محترم واحد های کارشناسی معاونت بهداشتی در تاریخ 22/8/1390از مرکز بهداشت شهرستان اسلام آباد غرب

در مورخه 22/8/1390جناب اقای دکتر حمزه معاونت محترم بهداشتی و جناب اقای دکتر رضایی معاون فنی و اجرایی  و مدیران واحد های کارشناسی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با برنامه از قبل تعیین شده از واحدهای مختلف ستادی مرکز بهداشت شهرستان اسلام اباد بازدید نمودند. در این بازدید که سرپرست محترم شبکه جناب اقای دکتر پرمهر و معاون محترم امور بهداشتی مرکز بهداشت  شهرستان اسلام اباد غرب جناب اقای دکتر نادری و کلیه کارشناسان ستادی حضور داشتند.و عملکرد و شاخصها و فعالیتهای مختلف واحد مورد بررسی و بازدید قرار گرفت.

معاونت 4

معاونت 1