کارگاه یک روزه دیابت در مورخه پنج شنبه 26/8/1390 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید

کارگاه یک روزه دیابت در مورخه پنج شنبه 26/8/1390  به منظور بالا بردن سطح اطلاعات علمی کارشناسان و رده ای مختلف میانی واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان اسلام اباد غرب در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید. در این گارگاه پس از تلاوت ایاتی چند از کلام الله مجید جناب اقای دکترمحمدرضا نادری معاونت محترم امور بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان اسلام اباد غرب ضمن عرض خیر مقدم مطالب بسیار مفید در خصوص بیماری دیابت عنوان نمودند . در ادامه اقای مصطفی قبادی به طور اجمال در خصوص اهمیت بیماری  دیابت مطالبی بیان کردند . در ادامه اقای بهرام نوروزی کارشناس بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان با برنامه ای از قبل تعیین شده و منظم در خصوص اهمیت بیماری دیابت از دیدگاه  دبیر کل سازمان ملل متحد بیانیه آن را قرائت نمودند و کارگاه را ادامه دادندوسپس مهران رستمی کارشناس مسئول آموزش سلامت در خصوص مداخلات لازم در بیماری دیابت و قلب و عروق مطالبی عنوان نمودند.

دیابت 6

دیابت 2