جلسه هماهنگی برگزاری هفته سلامت در اولین روز کاری سال 1391 با حضور ریاست محترم شبکه ومرکز بهداشت و کلیه پرسنل واحدهای ستادی

جلسه هماهنگی برگزاری هفته سلامت در اولین روز کاری سال 1391 با حضور ریاست محترم شبکه جناب اقای دکتر پرمهر وریاست مرکز بهداشت جناب اقای دکتر محمدرضا نادری و کلیه پرسنل واحدهای ستادی مرکز بهداشت شهرستان اسلام اباد غرب در تاریخ 5/1/1391در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان اسلام اباد غرب برگزار گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر نادری در خصوص سال نو و تقویم های باستان مطالب بسیار زیبا عنوان نمودند در ادامه جناب اقای دکتر پرمهر ضمن تبریک سال نو در خصوص هر چه بهتر برگزار کردن این هفته با بهره گیری از تمام امکانات و ظرفیتهای موجود در شبکه مطالبی بیان کردند. در ادامه کارشناسان ستادی پیشنهادات خود را بیان نمودند.