برگزاری سومین دوره مسابقات دانش آموزی بیماری سل در کلیه مدارس راهنمایی سطح شهرستان اسلام آباد غرب و توزیع بیش از 3869عدد پمفلت

در این برنامه بیش از 3869عدد پمفلت آموزشی بیماری سل با همکاری وزارت خانه های بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش و همچنین همکاری واحد محترم تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و در شهرستان با همکاری واحد بهداشت مدارس و بیماریها و ادارات آموزش و پرورش شهرستان اسلام آباد غرب و شهر حمیل برگزار گردید. و در پایان به قید قرعه به تعداد 12 نفر از دانش آموزانی که پاسخ صحیح به سوالات داده بودند. لوح تقدیر و جوایز نقدی به مبلغ 100000ریال با حضور نمایندگان ادارات آموزش و پرورش و مرکز بهداشت شهرستان اهداء گردید.

کل 15

کل 14