دیدار کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب در ماه مبارک رمضان با امام جمعه محترم شهرستان در تاریخ 3/5/1392

پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب در تاریخ 3/5/1392با امام جمعه محترم شهرستان اسلام آباد غرب حجت الاسلام حاج آقا ابطحی در فضایی صمیمی دیدار کردند. این مراسم که با تلاوت ایاتی چند از قرآن مجید آغاز گردید در ادامه آقای دکتر بیگرضایی خلاصه از اهم فعالیت بخش بهداشت و درمان را بیان نمودند و آمادگی گرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان را جهت تشکیل هیات امنا مسجد جهت ساخت مسجد بیان نمودند.سپس آقای دکتر نظری ریاست نظام پزشکی شهرستانهای اسلام آباد غرب ؛دالاهو؛گیلانغرب؛سرپلذهاب؛قصر شیرین و حمیل در خصوص بخش خصوصی حوزه درمان مطالبی بیان نمودند و آمادگی خود را جهت ساخت مسجد بیان کردند. در پایان هم امام جمعه محترم هم مطالبی در خصوص اهمیت سلامت از دیدگاه اسلام بیان کردند و درخصوص اهمیت ساخت مسجد مطالبی بیان کردند.

تصاویری از این مراسم:

ب 8