برگزاری سومین جلسه کارگروه سلامت شهرستان مورخه 16/06/93

دستورکارجلسه:

-بررسی مصوبات جلسه قبل

-بررسی مجموعه قوانینومقررات جدید مربوطبه استعمال،عرذضه،تبلیغ وفروش مواد دخانی

-پیشگیری وکنترل بیماریهای مرتبط با آب وغذا بویژه بیماریهای عفونی روده ای(التور و ....)

-بررسی وساماندهی دستفروشهای میدان امام

سومین جلسه کارگروه سلامت شهرستان اسلام آبادغرب در تاریخ 16/06/93 راس ساعت12صبح درمحل سالن

جلسات فرمانداری تشکیل شد،ابتداجلسه با تلاوت آیاتی از قران مجید آغاز گردید سپس فرماندار محترم اسلام آباد

ضمن تبریک میلاد امام رضا دررابطه با اهمیت سلامت جامعه تاکیدواز اجرایی شدن بیشترمصوبات ازدستگاههای

پیگیری کننده  تشکر کرد در ادامه  دکتر بیگرضایی  سرپرست شبکه  بهداشت و درمان شهرستان در خصوص

شکایات پزشکی  مردم واختیارات نظام پزشکی  مطالبی  رابیان داشت . درپایان مصوبات جلسه قبلی بررسی و

مصوبات زیر مورد تاکیداعضاء محترم کارگروه قرار گرفت.

مصوبات سومین جلسه کارگروه سلامت مورخه 16/06/93

عنوان مصوبه

دستگاه پیگیری کننده

زمان اجرا

1

مصوب شدنسبت به کلرزنی به موقع آب آشامیدنی روستاهای تحت پوشش جهت جلوگیری از بیماریهای منتقله از آب وغذا اقدامات لازم بعمل آید.

آبفار

2

مصوب شدبرای بازدید از خبازیهای بخش حمیل،زمانبندی مناسب این بازرسیها به مرکز بهداشت ارسال گردد.

بخشداری حمیل

درصورت نیاز

3

مصوب شدبازدید بهداشتی از خبازیهای سطح شهربا نظارت بیشترودقیق صورت گیرد.

مرکزبهداشت

4

مصوب شدازپارک کردن ماشینهای سیارمیوه فروشی در   پار کینگ بیمارستان ممانعت بعمل آید.

شهرداری،راهنمایی ورانندگی

5

مصوب شددست فروشیهای میدان امام به طرف بیمارستان ،ساماندهی واز حضور آنهادراین محل جلوگیری شود.

6

مصوب شدراه کار مناسبی درخصوص ساماندهی وجمع آوری ضایعات فروشیهای سطح شهر تدوین وارائه گردد.

در اولین فرصت

7

مرکزبهداشت

8

مصوب شد درب ورودی مرکزبهداشت به آزمایشگاه مرکزی پله های آن باطول بیشترجهت ایمنی قابل فبول ورفاه مراجعین محترم بهسازی گردد.

دراولین فرصت

غایبین جلسه:بهزیستی،محیط زیست،تامین اجتماعی،دانشگاه آزاد،دانشگاه علمی کاربردی،دادگستری،شورای شهر،آموزش وپرورش حمیل،