جلسه و بازدید هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و هیات همراه این بار در شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام اباد غرب مورخه1394/02/02

این مراسم  در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید. وپس از قرائت  ایاتی چند از کلام الله قران مجید توسط قاری محترم مسعود حیدری جناب اقای دکتر بیگرضایی ریاست شبکه ضمن خیر مقدم و خوش امد گویی به ریاست دانشگاه و هیات همراه و تقدیر از فرماندار محترم و امام جمعه محترم عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان در طول سال کاری 1393و اهداف تعیین شده در سال 1394را بیان نمودند. سپس امام جمعه و فرماندار محترم و نماینده محترم شورای اسلامی شهرستان  هر کدام جداگانه مطالبی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان بیان نمودند.درادامه هیات همراه در حوزه های غذا و دارو، درمان،و امور بهداشتی عملکرد شبکه را از دید خود عنوان نمودند . در پایان ریاست دانشگاه جناب اقای دکتر کریم به جمع بندی جلسه پرداخت و مصوباتی جهت حل بعضی از مشکلات موجود و مساعدت های لازم از سوی دانشگاه را بیان کردند و راه کارهای لازم با دید نوین  جهت رسیدن به اهداف را عنوان نمودند.درپایان از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید کردند.

در پایان از زحمات فرماندار محترم و سایر پرسنل بخاطر در اختیار گذاشتن سالن جلسات تقدیر و تشکر می گردد.(روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان)

بازدید هیات رئیسه دانشگاه 9

بازدید هیات رئیسه دانشگاه 1