برگزاری کمیته مشترک سوء مصرف مواد مخدر با حضور اعضادر مرکز بهداشت شهرستان و مصوبات کمیته مورخه02/04/1394

کمیته مواد مخدر 5

مصوبات کمیته مشترک( درمان،پیشگیری،مبارزه ) سوء مصرف مواد مخدر شبکه بهداشت  و درمان شهرستان  اسلام آباد غرب مورخه 02/04/1394

1. پیشنهاد شدآموزش نمایندگان ادارات در یک جلسه توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان صورت گیرد و از این کارشناسان آموزش دیده  جهت برگزاری جلسات آموزشی مشابه در ادارات استفاده گردد.

2. مصوب شد با دانشگاه آزاد اسلامی  و مراکز نظامی پادگان الله اکبر و سلمان فارسی از طرف فرمانداری محترم درخصوص همکاری در امر آموزش سوء مصرف مواد مخدرو معضلات آن و بیماری ایدزدر بین دانشجویان مکاتبه گردد.

3. پیشنهاد شد مراکز رفاهی مناسب و سالن های ورزشی واستخرهای شنا جهت سرگرم شدن جوانان بخصوص اوقات فراغت و کلاسهای تابستانه گسترش یابد.

4. پیشنهاد شد مکانی جهت فعالیت های گروه مردمی نارانان مشخص شود.

5. مصوب شد در درب ورودی ادارات بنرهای با عنوان مناسب و استاندارد شده نصب گردد.

6. مصوب شد از فعالان امر مبارزه ،آموزش و پیشگیری و درمان   سوء مصرف مواد مخدر به نحو مناسب تقدیر گردد.

7. پیشنهاد شد جهت معتادان کارتن خواب وجمع آوری و اسکان  آنان در مکان مناسب در شورای فرعی ستاد مبارزه با مواد مخدر تصمیم گیری گردد.

8. مصوب شد طرح توجیهی ایجاد مراکز متادون درمانی دولتی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارائه شود.

9. مصوب شد در هفته مبارزه با مواد مخدر با همکاری اداره بهزیستی غرفه ای جهت ارائه فعالیتهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان در پارک ولایت که از تاریخ 5الی7/4/1394 دایر می باشد انجام گیرد.

10-مصوب شد در پایان جلسه بازدیدی مشترک از غرفه نارانان (Naranon)که با همکاری مرکز بهداشت شهرستان و ریاست محترم درمانگاه تامین اجتماعی در محل سالن درمانگاه برپا شده  توسط اعضاء در راستای اجرای مصوبات کارگروه مواد مخدر فرمانداری انجام گیرد.و انجام شد.

11-مصوب شد بازدید کمپ ترک اعتیاد آرامش توسط مرکز بهداشت شهرستان درهفته مبارزه با مواد مخدر  انجام گیرد.

کمیته مواد مخدر 4
کمیته مواد مخدر 3