افتتاح پروژه های مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه

روز پر کار مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه و افتتاح 6 پروژه

روز یکشنبه 97/9/11 با حضور دکتر مرادی رئیس دانشگاه، دکتر روشنی معاون درمان، دکتر ایمانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و تنی چند از مدیران دانشگاه، بخش بیماران بین الملل و پنج پروژه دیگر با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد ریال افتتاح شد.

با توجه به اینکه مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه، هر ساله پذیرای بیمارانی از کشورهای همسایه بویژه عراق و اقلیم کردستان می باشد، بخش بیماران بین الملل با هدف گسترش گردشگری سلامت و جذب بیماران خارجی، با کلیه خدمات درمانی و رفاهی برای بیماران و همراهان آنها و در تخصص های چشم، پوست، داخلی، نفرولوژی و گوش و حلق و بینی احداث و تجهیز گردیده است.

دیگر پروژه هایی که مورد بهره برداری قرار گرفتند عبارتند از :

1. ساخت و تجهیز رختشویخانه در 170 متر زیربنا
  2. آسانسور
  3. نگهبانی و پارکینگ شرقی
  4. داروخانه شبانه روزی
  5. بوفه بیمارستان و محوطه آلاچیق

گفتنی است که طی دو سال گذشته، 25 پروژه عمرانی در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه انجام شده و به بهره برداری رسیده است.

افتتاحیه