همایش روز جهانی ایدزدر شهرستان اسلام آباد غرب

در تاریخ 16/9/1389 همایشی به مناسبت روز جهانی ایدز با حضور مسئولین ادارات ، پرسنل مراکز بهداشتی درمانی و رابطین بهداشتی در تالار شهرداری شهرستان اسلام آباد غرب برگزار گردید.
در این همایش آقای دکتر پرمهر  سرپرست شبکه ضمن خیرمقدم به مدعوین در خصوص اهمیت بیماری ایدز ، راههای انتقال و پیشگیری ، چشم انداز و آخرین آمار مبتلایان به بیماری در جهان ، ایران و استان مطالبی را عنوان و خواستار همکاری همه جانبه تمام اقشار مردم جهت کاهش این بیماری شدند
سپس آقای دکتر نادری سرپرست مرکز بهداشت در خصوص راههای کنترل بیماری ایدز و معرفی نماد روبان قرمز ، معرفی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و خدمات قابل ارائه در آن مرکز و تاریخچه رابطین بهداشتی و نقش بسیار مهم آن در ارتقاء شاخصهای بهداشتی مطالبی را عنوان نمودند.
در پایان از 25 نفر فعال عرصه مبارزه با بیماریها
با اهدا لوح و هدایا تقدیر بعمل آمد. ضمناً در این مراسم به 10 نفر از حاضرین در سالن همایش که به سوالات طرح شده در رابطه با راههای انتقال و پیشگیری از ایدز پاسخ داده بودند (به قید قرعه) جوایزی داده شد.

ghntyjhtry6cgvb df

fgyhrrrr