حال خوش کودکی ،رنگ خوش زندگی

شعار امسال هفته ملی کودک (( حال خوش کودکی ،رنگ خوش زندگی ))

شعار امسال هفته ملی کودک  (( حال خوش کودکی ،رنگ خوش زندگی ))
حال خوش کودکی ،رنگ خوش زندگی

کودکان آسیب پذیرترین گروه در هر جامعه ای هستند،  بنابراین نباید از نیازهای آنها به سادگی عبور کرد. روزی که برای تجلیل و گرامیداشت کودکان به طور رسمی، معرفی شده روز جهانی کودک نام دارد که در کشورهای بسیاری با تاریخ های مختلف جشن گرفته می شود در ایران به این مناسبت یک هفته، 22-16مهرماه  را اختصاص به هفته ملی کودکان می دهند. این روز بزرگ انگیزه ای برای توجه و اهمیت به حقوق کودکان محسوب می شود، زیرا کودکان دارای احساسات لطیفی هستند، این احساسات نیاز به توجه از طرف بزرگترها دارد، توجهی که به کودک اثبات می کند که وجودش برای اطرافیانش اهمیت دارد. شعار امسال هفته ملی کودک سال (( حال خوش کودکی ،رنگ خوش زندگی )) است وبا توجه به شیوع بیماری کووید19 فرصت مغتنمی برای معطوف نمودن توجه مسئولان نسبت به مسایل ونیازهای این قشر از جامعه است.

کودک