فعالیتهای واحد بهداشت مدارس و سلامت جوانان مرکز بهداشت شهرستان اسلام آباد غرب در فصل تابستان سال 1390

طرح سنجش سلامت نوآموزان

در راستای اجرای "طرح سنجش سلامت نوآموزان" واحد سلامت جوانان ومدارس شهرستان اسلام آباد غرب با همکاری پایگاه سنجش تابستانی از تاریخ 6/4/90 لغایت 16/6/90 اقدام به معاینات غربالگری و پزشکی عمومی نوآموزان نمودند خانم محمدی کارشناس مسئول واحد سلامت وجوانان اعلام کردند در این طرح 2137 نفر از دانش اموزان پایه اول ابتدایی تحت مراقبت و معاینات غربالگری و پزشکی عمومی قرار گرفتند، که نوآموزان مشکوک به اختلال به مراکز تخصصی ارجاع داده شدند. معاینات دندانپزشکی همزمان با معاینات غربالگری وپزشکی عمومی در مرکز شهری شماره یک توسط دندانپزشکان محترم انجام شد.
دکتر

مدارس 6

مدارس 2

مدارس 1

مدارس 3

مدارس 4

دکتر عباسی

برگزاری جلسات آموزشی در پایگاه های تابستانی

باهماهنگی وهمکاری واحد بهداشت مدارس وکارشناسان ستاد مرکز بهداشت جهت دانش آموزان شرکت کننده در پایگاه های تابستانی کلاس های آموزشی تحت عنوان "اصول پیشگیری از بیماریهای قلبی وعروقی وسوء مصرف مواد" تشکیل گردیدد و آموزش های لازم در این زمینه به دانش آموزان داده شد.

پایگاه تابستانی 1

پایگاه تابستانی 2

طرح هجرت 3
در راستای طرح هجرت 3 وبا هماهنگی واحد سلامت جوانان ومدارس مرکز بهداشت شهرستان اسلام آباد غرب تعداد 1761 نفراز دانش آموزان مقاطع راهنمایی ومتوسطه روستایی درخانه های بهداشت تابعه توسط بهورزان تحت آموزش قرار گرفتند. خانم محمدی کارشناس واحد سلامت جوانان ومدارس با اعلام این خبر افزود در این طرح آموزشهای لازم در زمیـــنه (شرح وظایف بهورز،تغذیه،تحرک بدنی،ایدز،اختلالات روانی،سوءمصرف،بهداشت محیط،اختلالات روانی،کم خونی فقر آهن،علائم وراههای پیشگیری از آن ،ایدز و هپاتیت ...................)به دانش آموزان داده شد.