فعالیتهای واحد بهداشت مدارس مرکز بهداشت شهرستان اسلام اباد غرب در فصل پاییز سال 1390

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی ویژه مجریان برنامه  آهن یاری دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی ومتوسطه (27/7/90)

واحد بهداشت مدارس باهماهنگی وهمکاری واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جلسه آموزشی توجیهی ویژه مجریان برنامه آهن یاری دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی ومتوسطه اداره آموزش وپرورش شهرستان اسلا آباد غرب وحمیل برگزار نمودند در این جلسه ضمن بیان دستورالعمل اجرایی طرح آهن یاری در سطح مدارس راهنمایی ومتوسطه دخترانه تعدادی پوستر ،پمفلت ،تراکت و.......در زمینه های مختلف بهداشتی توزیع گردید وبه تعداد دانش آموزان دختر مقطع متوسطه کل شهرستان قرص "فرفولیک" به طور رایگان در اختیار مجریان برنامه قرار گرفت.

اهن یاری

برگزاری کمیته پدیکلوزیس (24/9/90)
واحد بهداشت مدارس شهرستان اسلام آبادغرب کمیته شهرستانی" پدیکلوزیس" را با حضوراعضای کمیته معاون بهداشتی ، کارشناسان ستادی،وکارشناسان تغذیه  اداره آموزش وپرورش شهرستان اسلام آباد غرب وحمیل برگزارنمود.دراین کمیته مقرر گردید در تاریخ 27/9/90 جلسه آموزشی ،توجیهی ویژه مجریان برنامه برگزار گردد.

مدارس مروج 2
مدارس2 2
برگزاری جلسه آموزشی توجیهی ویژه مجریان طرح پدیکلوزیس در مدارس ابتدایی(27/9/90)
واحد بهداشت مدارس شهرستان اسلام آبادغرب جلسه آموزشی توجیهی "طرح پدیکلوزیس در مدارس ابتدایی" راجهت مراقبین سلامت مدارس ابتدایی شهر وروستا ومعاونین پرورشی مجتمع های شهرستان اسلام آباد غرب وحمیل برگزار نمود دراین جلسه کارشناس مسئول بهداشت مدارس خانم محمدی در مورد نحوه معاینه،راههای پیشگیری و درمان مبتلایان به پدیکلوزیس آموزش های لازم را دادند ودر مورد روند اجرای طرح در مدارس ابتدایی راهنمایی های لازم را نمودند.در پایان به تعداد مدارس تحت پوشش طرح سی-دی آموزشی تحویل داده شد.
مدارس 1
مدارس 2