برگزاری جلسه آموزشی توجیهی ویژه مراقبین سلامت مدارس مروج سلامت (22/10/90)

واحد بهداشت مدارس شهرستان اسلام آبادغرب جلسه آموزشی توجیهی "ویژه مراقبین سلامت وبهورزان " مدارس منتخب طرح "مروج سلامت " شهرستان اسلام آباد غرب وحمیل برگزار نمود دراین جلسه کارشناس مسئول بهداشت مدارس خانم محمدی در مورد "روند اجرای دستورالعمل کشوری مدارس مروج سلامت در جمهوری اسلامی ایران " آموزش های لازم را دادند ودر پایان به تعداد مدارس منتخب طرح مروج سلامت" نشان مدارس مروج سلامت" جهت نصب در مدرسه تحویل آنان داده شد.همچنین تعداد 150 عدد تراکت آموزشی درزمینه های(عوامل خطر منجر به تصادفات رانندگی-پیشگیری از مسمومیت ها-اثرات تنبیه بدنی روی دانش آموزان و....................)30عدد پمفلت گردوغبار واثرات آن و120 جلد کتابچه آموزشی در زمینه های (بهداشت دهان ودندان-کیف وکفش وپوشاک مناسب مدرسه وپیشگیری از اعتیاد به قلم نوجوانان) جهت آموزش به دانش آموزان ،اولیاء وکارکنان تحویل گردید.
مراقبین سلامت 1
مراقبین سلامت 2

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی ویژه کارکنان بهداشتی ،مسئولین برنامه های بهداشت مدارس در مراکز شهری ،روستایی وپایگاه ها (8/10/90)

واحد بهداشت مدارس شهرستان اسلام آبادغرب جلسه آموزشی توجیهی "برنامه های بهداشت مدارس " راجهت کارکنان بهداشتی در مراکز شهری ،روستایی وپایگاه ها برگزار نمود دراین جلسه کارشناس مسئول بهداشت مدارس خانم محمدی در مورد نحوه تکمیل فرم های آماری( 1-109) مخصوص دوره ابتدایی ،راهنمایی ومتوسطه به تفکیک آموزش های لازم را دادند وآمار های مربوط به فصل پاییز مراکز بررسی وتجزیه وتحلیل گردید .همچنین خلاصه ای در مورد برنامه های سه ماهه پاییز سطح مدارس توضیح داده شد .در مورد روند اجرای طرح پدیکلوزیس در مدارس ابتدایی توسط آموزگاران ومدارس مروج سلامت نیز توضیحات لازم داده شد..