مراسم تودیع و معارفه مدیر قدیم و جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام اباد غرب در تاریخ 18/4/1391

مراسم تودیع و معارفه مدیر قدیم  و جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام اباد غرب در تاریخ 18/4/1391

این مراسم که با تلاوت ایاتی چند از قرآن مجیدو سرود مقدس  جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید.در این مراسم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جناب اقای دکتر نیکبخت و ریاست محترم حراست دانشگاه آقای دانیالی و مهندس عباداله باوند پور ریاست روابط عمومی دانشگاه و فرماندار و امام جمعه محترم شهرستان و جمعی دیگر از مسئولین ادارات شرکت داشتند.در ابتدا جناب اقای دکتر رامین پرمهر ریاست  شبکه ضمن خوش امد گویی به مهمانان عزیز به بیان فعالیتهای صورت گرفته طی 3سال تصدی ریاست شبکه پرداختندو عملکرد خود و همکاران در معاونت های درمان و بهداشت را بازگو کردند.سپس امام جمعه  و فرماندارمحترم شهرستان هر کدام به نوبه خود مطالبی در خصوص اهمیت بخش بهداشت و درمان بیان کردند. سپس ریاست محترم دانشگاه هم مطالبی بیان نمودند.در ادامه ریاست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان جناب اقای دکتر حمید رضا بیگرضایی هم مطالبی در خصوص اهم برنامه های اینده بیان کردند.در پایان  به پاس قدردانی از زحمات دکتر رامین پرمهر هدیه ای از طرف پرسنل شبکه به ایشان اهداء گردید.

تصاویری از این مراسم:

تودیع ریاست شبکه 6