پنجمین کارگروه بهداشت و درمان و تامین اجتماعی شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری در تاریخ 1/8/1391برگزار گردید

پنجمین جلسه کارگروه سلامت شهرستان اسلام آباد غرب در تاریخ 1/8/1391راس ساعت 13.30بعد از ظهر در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد. ابتداجلسه با تلاوت ایاتی از قرآن مجید آغاز گردید سپس جناب اقای بابلی فرماندار محترم شهرستان اسلام آباد غرب ضمن تبریک عید سعید قربان ،در رابطه با اهمیت سلامت جامعه تاکید و از دستگاههای مختلف خواست که نسبت به اجرای مصوبات حوزه سلامت حساسیت بیشتری از خود نشان داده و همکاری لازم را با این حوزه داشته باشند. در ادامه آقای دکتر حمیدرضا بیگرضایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب در خصوص حساس سازی و پیشگیری از بیماری وبا مطالب آموزشی را بیان داشتند در پایان مصوبات قدیم و جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تصاویری از این جلسه:

کارگروه 1